26 Aralık 2011 Pazartesi

Apple Ipad 2

Daha ince, daha hafif ve
harika fikirlerle dolu.

iPad 2 yüzde 33 daha ince ve yüzde 15 daha hafif olduğu için onu daha rahat tutabilirsiniz.2 Ve elinize bir kez alınca, bir daha bırakamazsınız. İnternette sörf yapmayı, epostalara bakmayı, film izlemeyi ve kitap okumayı o kadar doğal bir hale getirir ki, parmaklarınızın ucunda inanılmaz bir teknoloji olduğunu unutursunuz. Yeni tasarımının amacı da budur.









İki çekirdekli A5 çip. İki kere hızlı.

Tek A5 çipte bulunan iki güçlü çekirdekle, iPad aynı anda iki kat iş yapar.3 İnternette sörf yaparken, film izlerken, FaceTime görüntülü arama yaparken, oyun oynarken ve uygulamalar arasında dolaşırken farkı görürsünüz. Çoklu görev daha sorunsuz, uygulamalar daha hızlı ve her şey daha iyi çalışır.

Süper hızlı grafikler. Hazır... Başla.

Dokuz kata varan daha üstün grafik performansıyla, iPad'de oyun oynamak artık daha rahat ve gerçekçi. Üstelik grafik hızındaki artış, video içerenler başta olmak üzere tüm uygulamaların daha iyi performans göstermesine yardımcı olur. Fotoğraf arşivinizde dolaşırken, iMovie'yle video düzenlerken ve Keynote'taki animasyonları görüntülerken bunu hissedersiniz.

Sizin piliniz bitmedikçe onunki bitmez.

Daha ince ve daha hafif yeni tasarımıyla bile, iPad hala 10 saatlik bir pil ömrüne sahiptir.1 Bu, kıtalararası bir uçuş, bütün gece film izlemek veya bir hafta boyunca ev ve iş arasında gidip gelmek için yeterlidir. Güç açısından verimli A5 çip ve iOS, pil ömrünün kısalmasını engellediğinden, kendinizi rahatlıkla akışa bırakabilirsiniz.

İki kamera. iPad'de FaceTime'a büyük bir merhaba.

iPad'de biri önde, biri arkada olmak üzere iki kamera görürsünüz. Bunlar küçük olabilir, ama oldukça yeteneklidir. FaceTime görüntülü arama için tasarlanmışlardır ve birlikte çalışırlar. Öndeki kamera arkadaşlarınızla yüz yüze gelmenizi sağlar. Böylece sevdiğiniz kişilerle konuşurken onların gülümsemelerini ve kahkahalarını görebilirsiniz.3 Görüntülü arama sırasında bulunduğunuz yeri, kiminle birlikte olduğunuzu veya çevrenizde olup bitenleri paylaşmak için arkadaki kameraya geçin. Filme almaya değer bir şeyse, bırakın iPad kaydetsin. Kaydettiğiniz filmler HD kalitesindedir. Yani çektiğiniz her film küçük bir başyapıta dönüşür. İsterseniz Photo Booth'u kullanarak tuhaf ve eğlenceli fotoğraflar da çekebilirsiniz.


Arkadan aydınlatmalı LED ekran.
Göz dolduran görüntü.

iPad'in tamamı büyük ve güzel bir ekrandır. Onunla fotoğraflar, filmler, kitaplar ve daha birçok şey 9,7 inç ve yüksek çözünürlüklüdür. LED arkadan aydınlatma, bir uçak kabini gibi ışığın az olduğu iç mekanlarda bile her şeyi net, canlı ve parlak hale getirir. iPad hem yatay, hem de dikey görüntü için tasarlanmıştır. Her çevirdiğinizde (baş aşağı bile olsa) kendini ayarlar. Yani onu istediğiniz şekilde tutabilirsiniz. Ve sahip olduğu IPS (düzlem içi geçiş) teknolojisi sayesinde, 178°'lik geniş bir açıyla izlenebilir. İster ekrandakini odanın diğer tarafında bulunan birisine göstermek için kaldırın, ister yanınızda oturan biriyle paylaşın. Görüntü herkes için mükemmeldir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder